Kategorije

GE 132+ NATURAL KAPSULE

GE 132+ NATURAL KAPSULE
Proizvođač: VICTORIA WHITE
Raspoloživ: Na lageru
Cena: 6,999.00din
Cena sa PDV-om
Količina:  
   - ILI -   

GE 132+ Natural je prirodni organski dijetetski suplement, neophodan za zdravo funkcionisanje organizma.

Germanijum se u zemljištu nalazi u neorganskom obliku, kao metaloid. Pečurke i neke biljke, posednice hlorofila konvertuju ga u organski oblik koji je jedino iskoristljiv u ljudskom organizmu. Najbogatiji prirodni izvori germanijuma su pečurke, beli luk, žen-šen, aloe vera. Područje Balkanskog poluostrva, dakle i naša zemlja, predstavlja područje deficitarno sa germanijumom. Uobičajeni unos germanijuma putem hrane nije dovoljan što se u kasnijim godinama itekako uočava. Dok smo mladi, zdravi i jaki taj nedostatak se lakše prevazilazi, problemi se gomilaju godinama a onda veoma često ozbiljno ugrožavaju zdravlje a često i sam život. Mnoga istraživanja potvrđuju da je organizmu neophodno obezbediti dovoljnu količinu ovog esencijalnog nutrijenta. To se može lako postići uzimanjem našeg Ge 132+.

Germanijum (Ge 132) kao moćan antioksidans štiti naše ćelije i tkiva od oksidativnih oštećenja. Novija istraživanja pokazuju da je germanijum sastavni deo enzima glutation peroksidaze i drugih enzima koji se ubrajaju među najvažnije komponente antioksidatvnog sistema koji sigurno štiti organizam od slobodnih radikala. Gomilanje slobodnoh radikala u organizmu dovodi do značajnog poremećaja oksido-redukcione ravnoteže i razvoja mnogobrojnih patoloških stanja. Kod neurodegenerativnih oboljenja mozga utvrđen je upravo ovaj poremećaj oksido-redukcione ravnoteže. Poseban značaj pridaje se ulozi slobodnih radikala i neuronskom starenju. Istraživanjem je utvđen korelacioni odnos viših integrativnih funkcija (učenje i pamćenje) sa oksidacionim povredama mozga.

Sastojci:

  • ekstrakt pečurke Ganoderma lucidum (ili Reiši pečurka) 180mg
  • matični mleč 160mg
  • resveratrol 100mg
  • likopen (iz paradajza) 35mg
  • sulforafan (iz brokolija) 25mg

Upozorenja:

  • Upotreba prema uputstvu priloženom od strane proizvođača
  • Preporučene doze ne prekoračivati
  • Dodaci ishrani nisu zamena za uravnoteženu i zdravu ishranu
  • Čuvati van domašaja dece

Način korišćenja:
1 x po 1-2 kapsule dnevno, maksimum 2 kapsule, pre ručka i doručka sa dosta vode

Pakovanje: 60 kapsula

Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.O indikacijama,merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Napišite ocenu

Vaše ime:


Komentar uz ocenu: Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!

Ocena: Loš            Dobar

Unesite kod sa slike ispod:© 2013. STIV Solutions. Sva prava zadržana.